53358.jpg
Tein nutulle liitteeksi tällaisen kortin.

Vaikeasta alkutaipaleesta huolimatta, nuttu valmistui kuin valmistuikin, eikä taatusti ole liian pieni. Lapsonen ei ole vielä kuukauttakaan vanha ja nuttu on tehty kolmekuisen mittojen mukaan. Prototyyppi on aina prototyyppi ja vaati siis jonkin verran edestakaista liikettä eli purkamista ja uudelleen neulomista.
Tällä kertaa punainen Novitan Neliraita Wool oli lankavalintani, onhan kyse pikkuisesta tytöstä. Käytin 3,5 mm:n puikkoja ja oivalsin tämän neuleen yhteydessä, että puikkoni saisivat olla järjestäen puoli kokoa suurempia kuin suositellaan, käsialani on niin kovin tiuhaa. Nuttuun meni lankaa 94 g, mutta lankaa kului kolmatta kerää, kun raidat piti saada kohdalleen. Kulutettua aikaa on aika mahdoton lähteä arvioimaan, kun prototyyppi vaati matkalla kehittelyä.

53363.jpg

    Raitalanka on varsin mukavaa neulottavaa ja erityisesti pääteltävää, mutta värien kohdistelu on vaikeaa. Koen silmukoiden luonnin aloittamisen samasta kohtaa hankalana. Jos jollakulla on hyvä kikka kuutonen tähän, niin jaathan ihmeessä.

    Pieni nuttu pakettiin käärittin ja matkaan lähetettiin. Aikaansaamani ohjeen liitän tuonne nutun omalle sivulle.


53364.jpg
Edelfeltin Virginie- postituspussi, jonne nuttu käärittiin.