56336.jpg

Pikkusiskon suuret suosikit, Eriparisukat ovat olleet niin kovassa kulutuksessa. Kantapäissä on reijät ja sukat ovat palautuneet minulle korjattaviksi. Eriparisukat osa I nököttivät muutamia kuukausia käsityölaatikossa vuoroaan. Nyt ne on parsittu ja takaisin omistajallaan. Vaihdossa tulikin sitten Eriparisukat osa II parsittavaksi. Nuo Osa I sukat ovat olleet käytössä pari vuotta. Tarina eriparisukkien takana on yksinkertaisesti se, että ne ovat valmistuneet langanlopuista. Näiden molempien sukkien varret olen tehnyt "makkaratekniikalla" eli 5s. o. ja 5s. n., jolloin varsi menee kurttuun itsekseen.

56331.jpg

    Nuori neiti kertoi ylpeänä, että kaverit olivat koulussa kyselleet, että mistä hänen sukkiaan voisi ostaa. Ja miten neiti olikaan onnellinen, kun sukat ovat uniikit, eikä kopioita ole saatavana.


56335.jpg

    Samassa puuskassa sain saatettua loppuun jouluksi annetun Samettisten iltojen ponchon. Tein ponchon sillä Novitan Verkkoponchon ohjeella, mutta en Novitan langalla. Cool flamme- lanka käyttäytyi eri tavalla ja siksi se meni kasaan odotettua enemmän. Tästä seurasi se, että ponchoa oli jatkettava. Lankaa meni 300 g saman lopputuloksen aikaansaamiseksi kuin Novitan Teddyllä tehtynä. Vihdoinkin sain kuin sainkin tehtyä ponchon oikean pituiseksi ja lahjan saajan onnelliseksi.