Kaksi vuotta vaivannut verhokriisi on ratkennut. Talviallergiani takia edelliset verhot saivat lähdön, sillä ne keräsivät paljon pölyä ja olivat vaikeat puhdistaa.

    Idea löytyi uusimmasta Moda- lehdestä (2/06), malli 50 ( Maapähkinä- tilanjakaja). Mitat ovat tietysti toiset ja värejä minun verhoissani on vain kaksi. Nämä verhot voi puhdistaa harjaamalla tai alhaisella teholla imuroimalla, eivätkä ne vie valoa asunnosta. Lisäksi pääsen tutustumaan Pirkanmaan Kotityö Oy:n tuotteisiin. Mielelläni ostan kotimaisia raaka-aineita. Ainakin nettisivujen perusteella heillä tuntui olevan hyvä värivalikoima villalankoja käsinneulontaankin. Olisi kiva jos jakaisitte kokemuksia heidän langoistaan. Wetterhoffin lankakartatkin tilasin ja teen silkkilangasta varmaankin pukinkonttiin täytettä. Mainioilta vaikuttavat myös heidän lankansa, mutta mitään en ole niistä tehnyt, vain hypistellyt lankakarttoja ( lankakarttojen tilaaminen oli muuten ainoa vaihtoehto nähdä heidän värivalikoimansa).

    Langat on jo tilattu. Postimies Patea on siis vain ryhdyttävä odottamaan. Ainoa uusien verhojen lieveilmiö on, että sen seurauksena täytynee uusia päiväpeittokin. Se taitaa nimittäin vaikuttaa aika kulahtaneelta uusien uljaiden verhojen rinnalla.