98520.jpg

Varmasti on kiva hyvässä työporukassa brainstormata ja tehdä hakaneulasarjoista soittimia ja tarktorin sisäkumista varavuoteita, mutta kiinnostaako se sitten lukijakuntaa, joka vaikuttaa ainakin täältä blogeista käsin hyvin idearikkaalta porukalta. Ei klassikopaidan muunnelmat vielä lehteä tee ja minusta on kohtuullisen kyseenalaista tarjota neulemalleja, jotka löytyvät suomeksi käännettyinä langanvalmistajan kotisivuilta. Uusimmassa Suuressa käsityö lehdessä oli viisi huivimallia, joista kaksi löytyy Garnstudion suomenkielisestä ohjetietokannasta. Tämän löydöksen jälkeen en edes viitsinyt lähteä selvittämään kuinka moni löytyy sieltä kansainvälisestä, koska kyse on kotimaisesta lehdestä. Internetiä ei kuitenkaan voi sulkea ulos tämän päivän maailmassa ja sen tarjoamista ideoista ja malleista pitäisi olla todella paljon paremmin perillä, foorumeita, kun siihen on runsaasti.

    Ei 12 sivun sukkaextra tee lehdestä vielä tuplanumeroa. Ja ne 12 erilaista sukkaparia oli pääpiirteissään saatu aikaiseksi vaihtamalla lankoja. Kohtuullisen halpamaista. Näinkö helppoa ja onnetonta maaperää me lukijat olemme?

    Kivahan se olisi kotimaista lehteä tukea, mutta lehdet ovat olleet viimeaikoina aikamoisia pettymyksiä. Toivottava reaktio lehden selaamisen aikana olisi se "tuon ja tuon haluaisin toteuttaa", mutta sitä on tässä odoteltu jo joitakin numeroita. Lukijana ei paljon muuta voi, kun äänestää jaloillaan ja lopettaa tilaamisen. Luulen, että tilalle tulee ranskainen neulelehti.