121739.jpg


Usein naisten kesävaatteista puuttuvat taskut ja varustus on muutenkin kesäinen, joten taskulle olisi tarve. Niinpä tämä Inteweave Knits (spring 2006) Bridgetown Belt-Bag- mallin nähtyäni päätin tuollaisen toteuttaa. Aikomukseni oli toteuttaa se pinkilla Mandarin Petit langalla ja niin olisi käynyt, jos Kesäkasssi olisi jättänyt valmistumatta, sillä tämä alkoi sen sijaistyönä ja siksi siis tällä
On Linien 164 Java Color- langalla. Lankaa kului 60 grammaa. Lanka on todella ihana, kesäinen viskoosilanka. Hiukkasen ohut tietysti, 3 mm:n puikoilla tätä tehtiin. Se on erittäin hyvä tällaiseen vyömäiseen ratkaisuun, koska puuvilla lanka venyy enemmän. Kun vyötäröni ei aio venyä, niin on parempi ettei tämä kesätaskukaan.

121738.jpg

    Tässäkään tapauksessa en noudattanut orjallisesti mallia. Malleista on ollut niin huonoja kokemuksia. Paljon teenkin oman pääni mukaan, mutta meneillä on myös pitsineule, jonka olen pyrkinyt juuri sen pitsin takia tekemään aivan mallin mukaan, mutta ohje on niin huono, että joudun laskemaan joka tapauksessa. Tämä ohje oli kyllä ihan selkeä, paitsi, että se ei anna määräpituuksia työprosessin aikana sentteinä, vaan kerroksina, josta seuraa laskemista, kun ei käytä suosituslankaa. Ihastuin niin tuohon siksak- muotoon, että sitä oli saatava reilusti lisää ja niin tapahtui. Alkuperäisessä mallissa sitä on vain yksi kulma. Oikean ja nurjan pinnan vuorottelu sekä niillä kuvionti miellyttää minua myös kovasti. Paljon enemmän, kuin palmikot tai muuta vastaavat kohokuviot. Tein vyöstä myös pidemmän, sillä halusin lantiolle, enkä vyötärölle. ohjeessa ei myöskään kehotettu tekemään vuoria, mutta minä sellaisen taskuun tein. Ajattelin, että aarteet pysyvät paremmin kasassa. Olen todella tyytyväinen titaaninvärisiin D- renkaisiin, jotka onnistuin löytämään ilman valtavaa vaivannäköä Stockmannilta.

121734.jpg