204005.jpg

Tämä pipo valmistui 20.9. 2006, jonka jälkeen käytin sen vielä pesukoneessa, kun pipo tuntui löysähköltä. Tämä neule oli silkkaa nautintoa ja iloa. Sitä oli todella ihanaa tehdä. Ohje oli selkeä ja malli on hauska. Pääsin myös käyttämään suosikkilankaani Novitan Butterflyä. Pipo valmistui tekeillä olevaan vaaleanpunaiseen asustesettiin ensimmäisenä osana.

204007.jpg


Käytin kaksinkertaista lankaa ja uutuuttaan kiiltäviä, Menitasta hankittuja 40 cm:n, 4 mm:n bambupyöröjä. Alkuun tietysti myös sukkapuikkoja. Minulla ei ole tarkkaa käsitystä tähän neuleeseen kuluneesta ajasta, mutta tuntui, että se valmistui pikavauhtia. Ohjeessa silmukoita oli lisäysten jälkeen mallikerrassa yhdeksän silmukkaa, mutta minun pipooni silmukoita tarvittiin 13 mallikertaan. Lanka kului 98 grammaa.

    En ole aikaisemmin neulonut pipoa, joka aloitetaan päälaelta. Tämän mallin myötä päälaelta alas neulottavan pipon lainalaisuudet selkenivät ja eiköhän jossakin vaiheessa ole luvassa sooloilua tällaisen pipon ympärillä. Ohje löytyy Marnie Macleanilta.