Moniprojektisuus jatkuu ja pitää mielen virkeänä. Välillä pohdin, että mahtaakohan sitä tulla valmista ollenkaan ja välillä tuntuu, että valmistumisia tulee kuin sieniä sateella.

210313.jpg

    Vaaleanpunainen setti täydentyy. Nautilus- pipon seuraksi on tulossa karkkisormikkaat. Jämälangat ovat jälleen käytössä ja toisen sormikkaan kohdalla olen huomannut, että nämä sormikkaat elävät osin omaa elämäänsä. Eikä ensimmäisenkään synty aivan kerralla onnistunut.

210322.jpg

    Mielitietyn pipo muodostaa sarjan jo valmistuneiden sormikkaiden kanssa. Toiveena oli pipo, joka ei, toisin kuin sormikkaat, ole napakka. Ettei tukka menisi ihan lyttyyn. Tässä projektissa jämälangat kuluvat mukavasti, liiankin mukavasti. Meinasi pipolle käydä hullusti. Onneksi ystävä riensi hätiin ja projekti jatkuu. Napakkuuden olen ajatellut välttää sillä, että otin 7 Veljeksen kaveriksi suuremman eli 5 mm:n pyörö puikon. On pipoja vaan niin mukava tehdä.

210323.jpg

Rimpsupaidan mallin bongasin Modasta 4/05, jo sen ilmestymisen aikaan. Sopivaa pikkuprinsessa paidan käyttäjäksi ei silloin ollut tarjolla, mutta nyt on ja olen menossa hänen luokseen vierailulle parin viikon päästä. Kuvioneuleet ovat muuttuneet matkalla raidaksi ja lankakaan ei ole suosituslanka, mutta rimpsut ovat kuitenkin rimpsuja.