298328.jpg298327.jpg
Jälleenmyyjien markkinointikuvia.

Yltiöoptimistinen suunnitelmani tehdä lähes kaikki joululahjat itse alkaa kääntyä todeksi. Se tietysti pitää tämän blogin aika hiljaisena, etenkin kun on kyse salaisuuksista. Joulun jälkeen on sitten vilkkaampaa.
    Joulupakettien valmistusmisen keskellä kaipasin uusia ja tuoreita neuleajatuksia. Niinpä hankin kaksi uutta teosta. Olen täysin hurahtanut noihin helmillä koristeltuihin neuleisiin, joten innostuin tuosta Easy Beaded Knitsistä kovasti. Mallit eivät ole kovin monimutkaisia, mutta neuleiden helmillä koristelun eri tekniikat ovat hyvin esillä. Tästä kirjasta on kaksi versiota, joiden suurin ero tuntuu olevan kansissa. Ne toiset kannet ovat yleisemmät ja kirjan sisältö on laajasti esillä Amazon.comissa.
    Minulla on tapana tehdä hybridejä, jotta neuleista tulisi mahdollisimman tarpeeseen sopivia. Siihen tarkoitukseen Vogue Knittingin Stitchionary oivallinen teos. Oikeiden ja nurjien silmukoiden kuvioita on monenlaiseen tarpeeseen. Yhtä kuvioita käytän varmaankin jo joululahjasukissa. Jatkossa tulee varmasti hankittua sarjan toinenkin osa; palmikot.