323868.jpg

Isäpuoli päivitti veneensä viime kesänä. Kyllähän merenkulkijalla pitää olla merenkulkijan päähine. Valinta ei siis ollut vaikea, vaan yksinkertisesti Jaques Cousteau- pipo 140 silmukalla. Ja kun klassikosta on kyse, oli värivalintakin yksiselitteinen eli punainen. Novitan Tennesee on hyväksi havaittu ja sitä löytyi varastosta. Lankaa kului 103 grammaa. Neuloin pipon 4 mm:n, 40 cm:n pyöröpuikolla.
    Pipo tuntui valmistuvan joutuisasti, vaikka tunteja laskettuani totesin, että kyllähän siihen tunti, jos toinenkin meni. Pyöröllä joustimen neulominen vaan etenee vaikka huomio olisi muualla.
    Pipo oli saajalleen kovin mieluinen. Lähes koko jouluyön se oli päässä ja heti paketista päästyään se todettiin todella hyväksi meriolosuhteissa. Isäpuoleni myös tilasi jo toisen pipon lähes samalla mallilla, mutta vihreänä, lenkkipipoksi. Siihenkin löytyy lanka varastostani. Ja pipoja on niin kovin mukava tehdä.

Edit: Ilmoitin tämän pipon mukaan ohjelistalle. Ja lisäsin omien mallieni ohjeet tänne blogiin. Linkki ohjeeseen löytyy sivupalkista.