347035.jpg

Ei siitä piposta nyt tullut vihreää. Purin pipoa vähän kavennusten alalpuolelle ja aloitin valkoisella joka raidalla levenevän raidoituksen. Vihreät raidat saivat säilyä saman levyisinä. Raidoituksen myötä piposta tuli nimensä mukainen.

357039.jpg

Pipo on tehty Sandnesin Mandarin Petitistä, joka on käytössä varmasti mukava ja hengittävä, mutta kuten jo edellisessä lenkkipipopostauksessa ehdin manata, ei kovinkaan kiva neulottava. Tämä pipo eteni vastoinkäymisten lisäksikin hitaasti, sillä saajan pää on iso, lanka ohutta ja näin ollen silmukoita on paljon eli 160. Ja vielä ohuen langan mukaiset 3 mm:n pyöröpuikot. Pipo on toteutettu Jaques Cousteau- malliani mukaillen, mm. taite ei ole yhtä korkea.

357040.jpg

Lankaa pipoon kului 56 grammaa. Tekoajasta minulla ei ole tarkkaa käsitystä, sillä pipoa tehdessä huomioni oli lähes aina jossakin muualla esim. keskustelussa, televisiossa tms. Ja loppuun vielä tämä pakollinen vouhkaus siitä miten pipojen tekeminen on niin kovin mukavaa ja vaikka on raitapiposta kysymys, niin jälkitöitä oli nejän langan päättelyjen verran. Pipojatkoa seuraa varmasti!