388162.jpg

2004 elämäntilanteeni oli sen verran ongelmallinen, että harvakseltaan neulominen sai muuttua tiheämpään neulomiseksi. Siihen hätään en päässyt edes lankakauppaan, joten jämälangat saivat kelvata. Sukat ovat puuvillaa siihen asti, kun musta lanka riitti eli toisen sukan kantapäähän asti. Sen jälkeen oli pakko ottaa Novitan Tenneseen rinnalle 7 Veljestä. Kuten raidoituksesta näkyy, myös sen suhteen täytyi olla luova.

388159.jpg

    Sukista syntyi kertaheitolla Pikkusiskon suuret suosikit ja ne saivat ihailua jopa koulukavereilta, jotka olisivat halunneet ostaa samanlaiset. Eriparisukat ovat olleet kovassa kulutuksessa. Kantapäissä oli reijät vuosi sitten keväällä ja sukat palautuivat minulle korjattaviksi. Parsimisen jälkeen ne palautuivat takaisin omistajalleen. Vaihdossa tulikin sitten Eriparisukat osa II parsittavaksi. ja palautuivat sitten taas omistajalleen. Sukat osa II ovat ykkösten kopio, värit vaan ovat toiset. Osa II:n sukat liikkuvat liilassa värimaailmassa.

388157.jpg

    Tarina eriparisukkien takana on siis yksinkertaisesti se, että ne ovat valmistuneet langanlopuista. Näiden sukkien varret olen tehnyt "makkaratekniikalla" eli 5 krs. o. ja 5 krs. n, jolloin varsi menee kurttuun kuin itsekseen. Malli on siis oma.

Edit: 12.2.2007 fonttivirheen korjaus.