Tästä keväästä näyttää kaikkien odotusten vastaisesti tulevan sukituskevät. Näköpiirissä on vielä ainakin neljät sukat lähinnä ystävilleni. "Jokainen päivä on ystävänpäivä"- teemalla.

416036.jpg

Tälle ystävälle itselleen en ole tehnyt milloinkaan mitään korttia suurempaa, mutta hänen torstaina vuoden täyttävälle tyttärelleen olen joitakin juttuja neulonut mm. se muutama viikko sitten valmistunut Pikkuprinsessan Synttärimekko, joka lähtee matkaan näiden sukkien kanssa samassa paketissa. Eikö yksivuotiaan äitikin ole lahjansa ansainnut?

416040.jpg416039.jpg

Vekkulit sorkkasukat on neulottu minulle poikkeuksellisesti varresta alas pitääkseni asiat sorkan kannalta yksinkertaisina. Sukissa on 44 s. Ne alkavat jousteella ja jatkuvat kehittelemälläni Vekkulivarrella. Päädyin tiimalasikantäpäähään näissäkin sukissa. Sukat tuntuivat yllättävän työläiltä ja hitailta neuloa kärjestä aloitettujen sukkien jälkeen. Sukan suusta tuli näin päin neulottuna parempi; napakka, mutta ei liian tiukka. Näiden kanssa taisi mennä neljä tai viisi iltaa.

416041.jpg416042.jpg

Sukkiin kului yhteensä 119 g. Novitan 7 Veljestä- lankaa ja ne on tehty 4 mm:n eebenpuupuikoilla. Langat löysin varastostani ja ne on tietysti valittu saajansa mukaan. Itse asiassa langat taitavat olla jouluisen Tottu- projektin jämiä. Olen tyytyväinen näihin valmiisiin sukkiin ja uskon niiden ilahduttavan saajaansakin. Mikä lienee kaikken tärkeintä.