479434.jpg

Villapipossa ei ole mukava lenkkeillä, sillä pään lämpötilan noustessa, myös villa alkaa kutittaa enenevissä määrin. Tarvitsin siis lenkkipipon, joten turvauduin Cousteau- pipoon jälleen kerran. Jätin käänteen tekemättä, koska lanka on paksua ja pipo lenkkeilyyn tarkoitettu.
    Olen ollut onnellinen ja hämmentynyt mallini saamasta suosiosta. Tälle mallille tuntuu tekijöitä riittävän. Ilahduttavaa on myös tuo kokemuksien kirjo, joka ohjepostauksen kommentteihin on kertynyt. Kiitos siitä kaikille Cousteau- nikkareille.

479437.jpg

Lankana minulla oli Onlinen Champ. Langan tuntuma on ihana, mutta se on vähän liian paksua, ainakin pipoon. Neulominen tuntui jotenkin kömpelöltä, vaikka käytinkin 5 mm:n Addin pyöröä 6 mm:n puikkojen sijaan. Silmukoita pipossa on 100 ja kavennukset aloitin 14 cm:n kohdalla. Piposta tuli tarkoituksella syvä, sillä halusin sen tulevan kunnolla yli korvien. Tarvittaesa siihen voi taittaa muutaman sentin käänteen. Pipo syntyi todella nopeasti töissä luppohetkinä sekä työmatkoilla.
    Nyt vaan lenkille nauttimaan keväästä!