Hurahdus kävi ja siitä pitäen on ollut puuhia huopaisia. Erotuksena blogia edeltäneeseen hurahdukseen, on rungoista syntynyt tasaisia sekä sopivan muotoisia. Ilmassa on ollut myös ahneutta. Ei ole enää riittänyt tasainen pinta huopaisa. Typy on tahtonut koristusta kukkaa, koukeroa ja kimallusta.

1193983.jpg

Asustesarjani vaati vihreätä. Sitä tuli ja sopivasti maustettuna. Rukkasille ei vaan ole ollut käyttöä. On ollut liian lämmintä. Talvea inhoavana en kuitenkaan siitä valita. Annetaan rukkasten muhia kylmän päivän varalta. Koristus ei ole kaikkein käytännöllisintä ja hieman saa pelätä etteivät ota osumaa ja putoa. näitä käyttäessä pitäisi toisinaan olla laukun kantaja.

1023525.jpg

Paksu lanka, paksut puikot, simppeli malli siis helppoa ja kivaa. Huovutuksen henki oli suosiollinen ja antoi mitä pyydettiin. Ehkä hiukkasen reilulla peukalolla. Muovi suojaus taisi olla turhan tukeva. Laatikon kätköistä löysin huopaisia kukkasia ja helmivarastoista lasisia helmiä kukille keskustoiksi. Pitihän suukin viimeistellä, kun koristelun tielle lähdin. Siihenkin löytyi 7 Veljeksen nysä vajutettavasta varastosta.

1193984.jpg

Toistaiseksi siis tuloksena kaunista turhuutta, vaikka onhan tuo tuuli Helsingin edustalla pureva  auringonpaisteesta huolimatta. Ei vaan tunnu luontevalta käyttää auringonpaisteessa rukkasia. Mieluummin pitää kädet lapsissa ja taskussa.  Kuinka pöhköä!