Vaatatus muuttuu yllätävän paljon autoilun myötä. Alkuvuodessa tähän taloteen hankittiin auto. Auto, joka on vettäpitäväjä sekä tuulen kestävä. Enää ei siis tarvitse varautua kaikkiin mahdollisiin sääoloihin tai veden olomuotoihin. Auton kylkiäisenä tuli hyvin autoiluun soveltuva takki. Muilta osin takki onkin osoittautunut käyttökelpoiseksi, vain väri tai siis sen puute on tuntunut vaikealta. Musta ei kuulu nimittäin Typyn väriasuoraan.

1413105.jpg

Eräs ystäväni hankki minulle tuota Katian mainiota, raidoittuvaa puuvillalanka Jamaicaa. Mahtava lanka; se säästää päättelyltä, eikä aiheuta kutinaa villan tapaa. Lisäksi lanka on miellyttävän paksuista. Se neuloutuu hyväksi, tiheäksi neuleeksi 4 mm:n puikoilla. Keltaiset raidat ovat minun makuuni hiukan liian paksuja, jos jotakin kielteistä pitää keksiä.

1413101.jpg1413107.jpg

Vihdoinkin Typylla itselläänkin on Cousteau. Taite on alkuperäisestä mallista poiketen 3 cm:iä lyhyempi. Pipo on ollut käytössä jo muutamia kertoja ja itsekin on täytynyt todeta oikein mainion malliseksi. Huivin mallin on kesän 2007 Interweave Knitsistä; Montego Bay Scarf. Todella kiva malli keväiselle tai autoiluun tarkoitukseen tehdylle huiville. Typy on tuollaisen monotonisen pitsin ystävä ja epäilee käyttävänsä tuota kalverkkopitsiä myöhemmissäkin neulomuksissaan.