Sopivaa ohjetta neulotulle kesäkassille ei löytynyt. Virkausmalleja olisi kyllä ollut pilvin pimein, mutta nyt ei pysty virkkaamaan. Ei vaan pysty. Ryhdyin siis tekemään tätä lahjaksi tulevaa kesäkassia virheestäni oppineena hyvissä ajoin. Raidallisesta laukkuosasta tuli mielestä oikein vekkuli. Kokokin on hyvä. Laukun sulkemiseksi tein sen yläreunaan pitsikierroksen, johon nyöri on hyvä pujottaa. Haluaisin laukkuun n. puolitoista metrisen hihnan.

    Hihnan kohdalla purkuajatukset sitten alkoivat pulpahdella pintaa. Hihna ei toimi ja tekee jotenkin koko kassista kurjan. Tämä on täysin selvää, kun hihnasta on neulottu noin kolmannes. Hihnassa on palmikko ja kaikki, mutta ei se vaan ole hyvä. Mikä siis neuvoksi? Mistä hihna? Vai pistänkö koko homman purkuun?

85316.jpg

    Tätä tilannetta ei yhtään helpota se, että aloitin tämän kassin rinnalla toisen laukun itselleni. Se malli on todella vekkuli, mutta ei taida olla oikein lahjan vastaanottajan tyyppinen ja toisekseen, epäilen ettei nuo hyviksi todetut raidat oikein istuisi tuohon toiseen malliin.