149198.jpg


Pipo sai nimensä herkullisesta väristään. Se on kuin pilvenhattara. Se valmistui jo 1.6.2006. Mielitietty halusi kesäpipon ja tällaisena kuumana kesänä sille onkin ollut kovasti käyttöä. lankana käytin Novitan Tenneseetä, joka kuuluu edelleen ehdottomiin suosikkeihini. Käytin 4 mm:n bambupuikkoja.
Pipo on tehty Knittyn Tychys- mallilla, jolla tein Räppipipon aikaisemmin keväällä. Malli on hauska ja pipoista tulee tukevia ja napakoita. Pipoahan neulotaan pystysuunnassa. Tein pipon 42 s, mutta silmukoita olisi saanut olla 46 s. ja pystyraidoitusta olisi pitänyt jatkaa 20 s:n saakka 24:n sijaan.

149197.jpg

    Mielitietystä pipo oli kuitenkin hyvä, enkä saanut purkaa sitä ja aloittaa alusta. Se ei saanut erinomaista arvosanaa, mutta ehkä seuraava pipo jo saa. Tämän pipon pinta oli erityisesti Mielitietyn mieleen ja hän toivoi slipoveriaan samalla aina oikeiden silmukoiden pystyraita idealla.

149199.jpg

    Nyt jo toistamiseen harjoittelin tuota tikapuu- saumaa. Se alkaa jo sujua kohtuullisen hyvin ja minä hämmästelen kuinka siistejä ja napakoita saumoista voi saada ilman opelukonettakin.