816812.jpg816821.jpg

Tämä kassi syntyi täydentämään Kissakurnauskis- korusettiä, jonka annoin Englanninserkulleni synttärilähjaksi kesän alussa. Värimaailma on poimittu siletä ja rakenne on omien suosikkieni hybridi. Raitapintaa voisi olla lähes kaikkialla ja kuinka paljon tahansa. Ja kuinka ihana raitapinnasta tuleekaan, kun rytmittää sitä muutamilla nurjilla kerroksilla. Tätä tekniikka käytin myös Serkkutytön raitapaidassa viime kesänä. Kissanapit ostin tätä settiä silmällä pitäen Pariisista keväällä.

816814.jpg

Lanka on Sandnesin Mandarin Petitiä, jota en ole aiemmin pitänyt mukavana lankana, mutta kelkka alkaa kääntyä. Tosin pääsin neulomaan 5 mm:n eebenpuupuikoilla ja kaksinkertaisella langalla. Kissoja laukussa on yhteensä kuusi. Kaikki erilaisia. Lisäksi laukun etupuolella on hihnoissa tassunapit koristeena. Napit eivät ole kovin kestävän oloisia, joten sopivat hyvin laukkuun, jota ei pestä yhtä usein kuin vaatteita.

816815.jpg816809.jpg

Laukun hihnat sekä vuori on ommeltu ja tuli tehtyä tässä samassa ompelumaniassa, joka vaivaa tätä neulojaa. Olen laukkuun hyvin tyytyväinen. Siitä tuli hauska pikkulaukku teini-ikäisen neidin rientoihin.