Mielelläni olen jatkanut pienten sammakoiden sarjaa. Sammakoista tulee mieleen kesäisen Ranskan loman sympaattiset kurnuttajat. Konsertti alkoi, kun päivä sammui. Kuorolaulu alkoi ja päättyi selkeässä yhteisymmärryksessä. Kukaan ei sooloillut.

881809.jpg

Vuorossa on sarjan kolmas. Siitä tuli tyttö nimeltä Kurnu. Pienet kurnut on tehty Novitan Cocoksesta, herneistä sekä cernit- massa napeista.

880302.jpg

Edelleenkin nämä sammakot ilahduttavat myös tekijäänsä sympaattisuudellaan. Eiköhän joku näistä veikeistä otuksista päädy myös Pukin konttiin. Lähipiirissä on saajiksi todella oivallista pikku- ja vähän isompaakin väkeä.

880304.jpg

Tämän idean äiti on Anu Harkki ja minä toivoton tuunaaja olen sitten muokannut sammakkoiset omaan uskoonsa. Aina näitä ideoita on tarve kehitellä pidemmälle ja omaan menoon sopivammiksi. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että tällainen sammakko kannattaa tehdä ja täyttää herneillä vain voidakseen hämmästellä tämän olion huikeita hyppy ja liito-ominaisuuksia. Lupaan todella hilpeitä hetkiä.

880307.jpg

Kuuden apupupun ja kolmen sammakon jälkeen, vieläkin kummastelen tuota koipien yhdistämistä. Suuri sarja kikkakuutosia on kokeiltu ja silti täytyy edelleenkin vaan ottaa parsinneula kauniiseen käteen ja parsia reikä umpeen. Erityisesti näiden herneillä täyttettyjen kohdalla tämä pulma korostuu. Laihdutuskuurista tulee aika raju, kun herneet lähtevät juoksuun.

880305.jpg