Tänään kävin muutamassa kaupassa tutkailemassa neulekirjoja- ja lehtiä. Olen ajatellut pysyttäytyä suomen kielisessä kirjallisuudessa hankkimieni kirjojen suhteen. Poikkeuksetkin ovat tietysti mahdollisia. Kierroksellani törmäsin todella riemastuttavaan uutuuteen Anu Harkin Puikoissa!- kirjaan. En sitä vielä raaskinut omakseni ostaa, mutta eiköhän siinä lopulta niin käy. Anu Harkki on myös Apupupu- idean äiti. Tuo idea on niin hieno, että minunkin on saatava Apupupu aikaiseksi.

168882.jpg
Kuva on Otavan- sivuilta.

Odotan kovasti myös Tricot Idealin ja Filantin uusien numeroiden saapumista Suomeen. Noissa kahdessa lehdessä on todella minun näköisiäni malleja. Näistä lehdistä alkaa muokkautua suosikkilehtiäni. Ohjeita en ole vielä liiemmin testannut ja täytyy niitä, kyllä soveltaakin, sillä erityisesti Tricot ideal käyttää paljon tekokuitusekoitelankoja, joita en juurikaan itse suostu käyttämään. Molemmissa lehdissä on usemapi malli, jonka haluaisin toteuttaa, tosin ne tulevat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vasta ensi kesän tarpeisiin.

102661.jpg102662.jpg
Kuvat ovat lehtien markkinointikuvia.

VogueKnittingin uusimman numeron ostin noin viikko sitten. Se lehti on hyvä ideapankki. Ei siellä montaakaan suoraan toteuttamiskelpoista mallia ole, mutta virkistäviä ja rohkeita ideoita. Lisäksi sen mainosviidakon keskeltä löytyy myös hyviä linkkivinkkejä.