1193996.jpg

Kaikki alkoi syksyllä, joululahjaideoiden aikaan. Eteeni osui tämä käsinkehrätty lanka, joka muistuttaa vakuuttavasti vesimelonia värityksellään, vaikka kantaakin nimieä Havaji. Ajatus oli tehdä kaulaliina, jossa väritys oikein pääsisi oikeuksiinsa, mutta Moda 05/07 muutti suunnan ja alkoi töppöstehtailuni. Edellä mainitut virattomat sydämetkin saivat uuden mahdollisuuden.

1193997.jpg

Aina oikein neulottu pinta huopui kauniisti ja aivan odotusten mukaan 40 asteen pesussa.
    Olen huomannut itsessäni lähes pakkomielteisiä piirteitä mitä tulee jämälankojen käyttämiseen. Lankaa jäi 60 grammaa ja tuo sama kohtalokas lehti tarjosi mallin myös pikkutossuille. Toiveikkaana siis ryhdyin tekemään pieniä tossuja. Ja kerrankin kävi niin, että lanka riitti kuin riittikin. Pesukoneesta tuli ulos mitä suloisimmat pikkuruiset töppöset. Toki nekin isojen tapaan piti koristella.

1193998.jpg

Tämä emo poikasineen on valloittanut tekijänsä tavalla, joka ei salli tämän pariskunnan erottamista. Siksipä Isoiset ja Pikkiriikkiset odottavat nyt oikeaa hetkeä ja kotia. ensimmäisen kerran synnytin jotakin vastustamatonta vailla välintöntä päämäärää. Nämä olivat elämäni ensimmäiset huopatöppöset, joita seurasi muutama pari Pukin konttiin ja meinasihan se leimauttaa täyden töppöshysterian valloilleen. Pari paria on vielä tekeillä, mutta jarrutustyöt onnistuivat kuitenkin.