836585.jpg

Tuttavaperheen kokoonpano vahvistui pikkuisella pojalla. Ja minä ryhdyin selamaan vauvaneuleita hoitaakseni omaa vauvakuumettani. Olen todennut tämän pikkuisten vaatekappaleiden valmistuksen mitä oivallisimmaksi tavaksi pitää vauvakuume kurissa.
    Mitään sopivaa vaivaneuletta en kuitenkaan löytänyt, mutta sitäkin sopivamman neulepaidan ohjeen. Pienin koko oli tässä Moda 4/07, mallissa 26 puolivuotiaalle, joten kasvuvaraa riittää. Tällaisen ison ihmisen silmissä tuokin paita tosin näyttää todella pieneltä ja suloiselta. Malli on mainio ja viimeiset Mandarin Petitin siniset rippeetkin sain tähän paitaan menemään. Nyt, kun Petitit ovat vajuneet vain muutamaan kerrään, olenkin alkanut pitää tasta langasta. Ainakin lastenneuleisiin se on oivallista lankaa.

836587.jpg836588.jpg

Tämä paita pn elämäni ensimmäinen raglanpaita. Ei raglanissa mitään vikaa ole. Täytyy ottaa se uudelleenkin käyttöön. Lomani loppumetreillä ostin painonappisaksen ja päädyin hyödyntämään niitä myös tämän neuleen yhteydessä.
    Tärkkasilmäisimmät saattavat huomata pioneerityönmerkin, mutta minä päätin olla välittämättä niistä, koska paita nyt kuitenkin on kovin suloinen ja ilmeisen kelpo vaatekappale, vaikkakin se puetaan pään yli.