710323.jpg

Olen nyt kahta Ranskan maaseudulla, Burgundissa, vietettyä viikkoa rikkaampi. Ystäväporukallamme oli mahdollisuus viettää reilu viikko huvilaksi kunnostetussa maatalossa. Sellaisissa olosuhteissa ei voi, kun nauttia elämästä ja imeä positiivista kesäenergiaa itseensä.

709639.jpg

Matkalle lähtiessäni haasteellisimmaksi asiaksi on muodotunut sopivien neuletöiden mukaan valitseminen. Etenkin, kun matkaan sisältyy yli kahden tunnin matkustusosuuksia lentokoneella ja autolla. Pieni neule on tietysti näppärä, koska ei vie paljon tilaa. Minut kuitenkin valtaa huoli työn valmistumisesta ja vaille neuletta jäämisestä, joten yksi pieni neuletyö ei millään riitä. Vaikkakin kysessä olisi omamalli pitsipolvisukista ja tiedossa olisi siis purkamista neulomista ja purkamista. Tämän työn siis kelpuutin haastavampana, pienenä työnä mukaani. Toinen sukka matkalla valmistuikin, vaikka ainakin yhden mallikerran verran tuli purettuakin. Toisen sukan varsikin on jo hyvällä alulla.

709644.jpg

Tämän neuleen lanka lumosi minut totaalisesti, enkä sen suuruudesta huolimatta voinut kuvitellakaan sen kotiin jättämistä. Kyseessä on siis Mielitietyn paita keväällä bongatun ohjeen mukaan. Torsokappale matkalla tuli valmiiksi ja ensimmäisen hihan resori on tehtynä.