Olenhan minä Hakaniemen hallissa käydessäni kulkenut Vihreän vyyhdin ohi, mutta aikaisemmin en ole sen kohdalle pysähtynyt, koska ei ole ollut varsinaisesti asiaa, enkä ole halunnut sitä ryhtyä tikusta vääntämään. Etsintäni johtivat minut tähän liikkeeseen. Etsin nimittäin raitavärjättyä puuvilla- tai sekoite lankaa. Aivan etsimääni ei minulle tarjonnut edes internetti, mutta Vihreässä vyyhdissä oli mukava palvelu. Käsityöliikkeissä joskus sorrutaan besserwisseröintiin, mutta ei siellä.

    Aikaisemmin en ole On Linien langoilla neulonut, kun olen yrittänyt pysyä kotimaisissa langoissa. Periaatteeni on repsahtanut, joten yritän tukea edes näitä suomalaisia pienyrittäjiä. Tällä kokemuksella niitä mielellään tukeekin. Olen kaipaillutkin jo Novitan Butterflytä, jota ei tämän kevään valikoimassa enää ollut. Linie 164 paikkaa tätä vajetta hyvin. Se on kyllä ohuempaa, mutta muuten ominaisuuksiltaan saman oloista. Sitä ei ollut raitavärjättynä, mutta pätkävärjättynä kuitenkin. Tarjolla oli myös ihanaa egyptin puuvillalankaa ja todella herkullisissa väreissä. Sitä on päästävä neulomaan ensitilassa. Tiesittekö, että liike ottaa käyttämättömät kerät takaisin? Ne voi vaihtaa toiseen lankaan tai ne hyvitetään. Minä törmäsin tähän nyt ensimmäisen kerran, mutta voihan tämä lankamaailmassa olla hyvinkin yleistä.

    Liikkeessä on myös laaja valikoima puisia puikkoja. On eben-ja ruusupuisia sekä bambuisia. Puikkokokoelmani lisääntyi pitkillä 4 mm eben- puupuikoilla.