Ilokseni olen saanut todeta, että perheeseemme on tulossa latinalaista väriä, valtavasti elämäniloa ja sympatiaa. Tämä vaati siis tiukkoja toimenpiteitä neulojalta, joka teki vakaita lupauksia vuoden vaihteessa. Tuon ihmisen pikkuiselle lapsenlapselle oli saatava myssy, vaikka lupaukset joutuivatkit heti venytykseen. Jo aikaisemmin yrtin toimittaa ommeltua kassia hänelle, mutta matkaajaan repussa ei ollut tilaa.

1193988.jpg

    Kassin malli on omani, jota olen käyttänyt jo kaukaiselta tuntuvalla lahjasesongilla paljon. Näihin pusseihin on kääritty monta lahjaa ja kääriytyy varmasti monta lisää, kun koitan vajutella kangasvarastojani. Tosin kesää kohti mentäessä kangaskassi on kiva lahja ihan omana itsenäänkin.

1193987.jpg

    Pikkuruinen myssy on versio Novitan kevät 2006 , 57- mallista. Minä päädyin vain kahteen tupsuun ja sakaraan, kun ohjeessa niitä oli kolme. Lanka on Novitan Wool neliraitaa, josta uumoilin kloonia Karkkisormikkailleni. Jousteeseen ja tupsuihin löytyi vielä Pitsijakun jämistä juuri oikeaa väriä. Pikkuruiset asusteet jaksavat hämmästyttää pienuudellaan jaj outuisalla valmistumisellaan. Tämä myssy otti muotonsa yhtenä kauniina sunnuntaina.
    Pikkuinen paketti ilahdutti kovasti. Hyvä niin, sillä niin pitikin. Sain kauniin kaulanauhankin paluukuormassa.